Kajian sukan di Malaysia - Soh, Kim Geok (Universiti Putra Malaysia Press, 2014)
Kajian Sukan di Malaysia Jilid 2 ini dihasilkan daripada kesinambungan Jilid 1 yang diterbitkan sebelum ini. Jilid 2 ini dibukukan hasil daripada kesedaran bahawa perlunya input dan hasil kajian yang terkini mengenai sukan di Malaysia khususnya dalam bahasa Melayu untuk tujuan memperkembang pengetahuan dan juga sumber rujukan dalam bidang sukan. Kandungan buku ini terdiri daripada beberapa hasil kajian pensyarah dan pelajar Jabatan Pengajain Sukan, Universiti Putra Malaysia dalam bidang Pendidikan Jasmani dan Sains Sukan. Adalah diharapkan dapatan kajian dan perbincangan dalam buku ini mampu membuka minda para guru, jurulatih dan atlet tentang isu berkaitan dengan sukan di Malaysia.