Prof. Dr Mohd Sapuan dipilih untuk SEARCA Regional Professorial Chair - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)

(untitled)
SERDANG, 27 Julai - Ketua Laboratori Teknologi Biokomposit, Institut Perhutanan Tropika dan Produk Hutan (INTROP), Universiti Putra Malaysia (UPM), Profesor Ir Dr Mohd Sapuan Salit dipilih sebagai penerima geran SEARCA Regional Professorial Chair untuk tempoh 2015/2016 berdasarkan kejayaan serta sumbangannya terhadap pertanian mapan dan pembangunan luar bandar di rantau Asia Tenggara.