37 anak staf UPM terima tajaan raya sempena program ‘Semarak PUTRA Ramadan’ - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 9 Julai – Universiti Putra Malaysia (UPM) memberi tajaan raya untuk anak-anak yatim dan orang kurang upaya (OKU) yang terdiri daripada 37 anak staf UPM sempena program Semarak PUTRA Ramadan di sini.Timbalan Pengarah Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (CoSComm), Prof. Dr. Mansor Ahmad @ Ayob berkata program itu melibatkan pelajar dan staf dengan bantuan serta kerjasama Pusat Tanggungjawab di UPM.