UPM anjur Arduino Hands-On Workshop: From Zero to Hero - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG – Jabatan Kejuruteraan Elektrik & Elektronik, Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM), menganjurkan Arduino Hands-On Workshop: From Zero to Hero untuk memberi pendedahan kepada pelajar sekolah menengah mengenai ilmu kejuruteraan.