Dua pensyarah UPM dipilih wakili negara ke Lindau Nobel Laureates ke-65 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 19 Mei — Dua pensyarah Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM), Dr. Amirah Abdul Latif dan Dr. Haslina Ahmad dipilih sebagai saintis muda negara oleh Akademi Sains Malaysia (ASM) sebagai wakil negara ke Lindau Nobel Laureates ke-65 di Jerman.