Bengkel ADaP,Tutor bermula - daftar sekarang - Utusan Malaysia, Azmy Mohamed (2008)
Bengkel pendidikan Utusan Malaysia untuk tahap Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR), Penilaian Menengah Rendah (PMR) dan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) bagi 2008, kini bermula.