Projek bioresin pengganti plastik komponen biokomposit kabin kapal terbang - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2015)
SERDANG, 6 Mac – Universiti Putra Malaysia (UPM) menjalin kerjasama bersama Aerospace Malaysia Innovation Centre(AMIC), Malayan Adhesives and Chemicals Sdn.Bhd (MACSB) dan Coorperative Research Centre For Advance Composite Structures Ltd. Australia (CRC-ACS) untuk menjalankan penyelidikan projek bioresin iaitu pengganti plastik untuk digunakan sebagai komponen biokomposit kabin kapal terbang.