Hidrogen Bahan Bakar Kenderaan - Berita Mingguan, Mohd Feroz Abu Bakar (2008)
Berkat asuhan ibu dan didikan bapa, cita-cita sejak kecil anak kelahiran Linggi, Negeri Sembilan, Abd Rashid Abd Aziz untuk menjadi jurutera tercapai selepas menersukan pengajian ke University Miami, Amerikan Syarikat (AS) pada 1988.