Mahasiswa UPM Juara Pidato Rakan Muda IPT 2008 - Utusan Malaysia (2008)
Mahasiswa Universiti Putra Malaysia (UPM), Mohd. Syamsul Salleh muncul juara Pertandingan Pidato Rakan Muda Institusi Pengajian Tinggi (IPT) 2008, di Universiti Islam Antarabngsa Malaysia (UIAM), Gombak, Selangor baru-baru ini.