Kanser 1 anugerah - Abd Latiff, Latiffah; Andi Asri, Andi Angeriana; Sahib, Siti Zarinah (Pusat Sumber & Pendidikan Kanser (CaRE), 2014)
Buku ini mengandungi koleksi kisah pesakit kanser yang positif dan tabah dalam meneruskan kehidupan mereka sebagai penghidap kanser.Ada di antara mereka yang telah melalui kesakitan dan kesusahan dalam menjalani rawatan, penjagaan, kekangan kewangan dan kawalan emosi sejak didiagnos. Namun, berkat usaha dan kekentalan jiwa berhadapan dengan penyakit kanser, mereka kini sudah mampu mengukir senyuman dan redha dengan ketentuan yang telah diberikan untuk mereka.