10 amalan bijak wang bersama Daniel & Dynas - Sabri, Mohamad Fazli; Ramli, Nurhayatul Nira (Grup Buku Karangkraf, 2014)
10 Amalan Bijak Wang bersama Daniel & Dynas mengandungi sepuluh cerita nmengenai pengurusan wang yang mudah dan bersesuaian untuk kanak-kanak berumur 6 hingga 12 tahun. Buku ini juga padat dengan tip dan panduan serta aktiviti-aktiviti yang menarik. Pasti kanak-kanak lebih bijak menguruskan wang.