Prof. Azni temui cara rawat air tercemar guna proses semula jadi - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SERDANG - Seorang penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya menghasilkan sistem rawatan air dan sungai menggunakan sistem BioFil iaitu proses rawatan air semula jadi yang menggunakan cosmoball tanpa penggunaan bahan kimia.