Terapi kognitif tingkah laku bagi rawatan kemurungan - Mukhtar, Firdaus; Tian, Po Oei (Penerbit Universiti Putra Malaysia, 2011)
Terapi Kognitif Tingkah Laku bagi Rawatan Kemurungan ini mempunyai lapan sesi yang boleh dijalankan secara kelompok atau individu oleh ahli terapi yang telah dilatih untuk menggunakannya. Buku ini amat berguna sebagai bahan bacaan dan rujukan kepada individu yang berminat untuk mengetahui teknik kognitif tingkah laku dalam menguruskan gejala kemurungan dan kaitannya dengan fikiran negatif dan tingkah laku.