UPM Tayang Siri Animasi Saladin - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 23 November - UPM menjadi institusi pengajian tinggi pertama menanyangkan siri premier animasi Saladin di kampusnya sebelum ditayangkan di saluran RTM kelak.