Sharmanee terima insentif - Utusan Malaysia, (2014)
Atlet pasukan karate wanita negara, S. Sharee Sharmanee, 22, menerima sumbangan RM2,ooo daripada Ahli Parlimen Kulim Bandar Baharu, Datuk Abdul Aziz Sheikh Fadzir atas kejayaannya merangkul dua pingat emas sempena Sukan SEA di Myanmar baru-baru ini.