Dua kali di ambang maut - Sahib, Siti Zarinah (2014)
Melihat peribadi lelaki ini tiada siapa menyangka dulunya dia bekas pesakit kanser kelenjar darah tahap empat, malah pernah terlantar beberapa bulan di hospital dengan disahkan doktor hanya mempunyai tujuh hari sahaja untuk hidup. Namun kekuatan serta semangat yang kuat, dengan izin Allah, Mohd Redza Abdul Rahman, 29, mampu meneruskan kehidupan sehingga sekarang.