Roslinda, Sukri tepati ramalan - Berita Minggu (2008)
Pemain hoki kebangsaan, Mohamad Sukri Abdul Mutalib dan ratu lompat bergalah negara, Roslinda Samsu menepati ramalan untuk dinobatkan sebagai Olahragawan dan Olahragawati Majlis Sukan Universiti Malaysia (Masum) 2007 pada majlis Anugerah Masum di Pusat Konvensyen Persada Johor, Johor Bahru, malam tadi.