MoU UPM-ITA Penyelidikan Turbin Angin - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 10 November - Fakulti Kejuruteraan,Universiti Putra Malaysia (UPM) dan ITA International akan menjalankan projek penyelidikan peralatan sistem hibrid turbin angin dan solar dalam pengumpulan dan analisa data bagi menguji kecekapannya menjana kuasa.