IPTA Terima 70,941 Pelajar Baru - Bumiputera isi 62.19 peratus tempat sesi akademik 2008/2009 mulai hari ini - Berita Harian, Norliza Abdullah (2008)
Sejumlah 70,941 lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) dan setaraf dengannya Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia (STPM) matrikulasi dan asasi niula mendaftar sebagai pelajar baru bagi sesi akademik 2008/2009 mulai hari ini di 20 institusi pengajian tinggi awam IPTA seluruh negara.