UPM Menang Case Writing Competition - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
KUALA LUMPUR, 4 Nov – Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya meraih tempat kedua dan ketiga dalam Pertandingan Penulisan Kes Peringkat Kebangsaan yang bertemakan Case Writing in Action : Dynamics Of Case Method.