Sultan Selangor Rasmi Kampus UPM-Bintulu, Saksikan MoU - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
BINTULU, 10 Mac (UPM)– Tuanku Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Sultan Sharafuddin Idris Shah berkenan merasmikan kampus Universiti Putra Malaysia Kampus Bintulu Sarawak (UPMKB) yang merupakan lawatan julung kali baginda ke kampus itu.