Pameran Pendidikan Asasi 2014 bantu pelajar peroleh maklumat program diminati - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SERDANG, 26 Feb – Pusat Asasi Sains Pertanian (ASPER), Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menganjurkan Pameran Pendidikan Asasi 2014 untuk memberi peluang kepada pelajarnya memperolehi lebih banyak maklumat mengenai program yang mereka minati.