UPM hargai sumbangan industri dan komuniti - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SERDANG, 12 Feb – Universiti Putra Malaysia (UPM) menghargai sumbangan industri dan komuniti UPM pada majlis makan malam ‘UPM – Industry Networking Night-Nurturing Partnership in Urban Agriculture’ di sini kelmarin.