3 penembak cari sasaran baru - Berita Harian, Mohd Ali Majid (2009)
Tempoh dua tahun digantung menjadi satu penyeksaan buat tiga penembak pistol negara - Bibiana Ng Pei Chin, Joseline Cheah dan Siti Nur Masitah Mohd. Badrin.