Meletakkan tarikh berlaku kiamat adalah khurafat - Berita Harian, Hasliza Hassan (2009)
Maklumat diperoleh daripada papan web (webbot) meramalkan akan berlaku perang nuklear pada 2008 atau 2009. Kini Korea Utara sedang giat melancarkan ujian peluru berpandu dan senjata nuklear, tindakan itu mendapat bantahan banyak negara.