Prof UPM antara 20 wanita paling berpengaruh dalam bidang sains di dunia Islam - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2014)
SERDANG, 29 Jan (UPM) – Seorang profesor Universiti Putra Malaysia (UPM) dinobatkan sebagai antara 20 wanita Islam paling berpengaruh dalam bidang sains di dunia Islam oleh Muslim-Science.Com, sebuah portal dalam talian yang memberi tumpuan terhadap usaha menyemarakkan kembali kemajuan dan budaya sains di dunia Islam.