Pergeseran Disiasat - Harian Metro, Bazly Azmi (2009)
Pergeseran antara jaguh lompat tinggi, Najwan Aqra Hassaim (gambar) dengan Timbalan Presiden Kesatuan Olahraga Amatur Malaysia (KOAM), Karim Ibrahim menyumbang penubuhan badan penyiasat bebas di pengerusikan, Profesor Datuk WY Chin, semalam.