UPM anjur program kerjasama pintar MeSTI BKKM-UPM2016 - Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, 2016)
SERDANG - Fakulti Sains dan Teknologi Makanan (FSTM), Universiti Putra Malaysia (UPM) melancarkan Program Kerjasama Pintar MeSTI BKKM-UPM 2016 bagi membantu industri dalam mewujudkan Program Jaminan Keselamatan Makanan (PJKM) khususnya skim pensijilan “Makanan Selamat Tanggungjawab Industri (MeSTI)”.