Tiga pensyarah UPM menang Anugerah Akademik Negara 2011 & 2012 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)

(untitled)
Putrajaya, 21 Ogos (UPM) - Universiti Putra Malaysia berjaya meraih tiga anugerah di Anugerah Akademik Negara (AAN) 2011 & 2012 yang telah disampaikan oleh Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muyiddin Yassin di Hotel Marriott, Putrajaya, malam tadi.