Dr Radin Umar Ketua Pengarah JPT - Harian Metro, (2008)
Ketua Pengarah Institut Kajian Keselamtan Jalan Raya (Miros), Prof Datuk Dr Radin Umar Radin Sohadi, dilantik Ketua Pengarah Pengajian Tinggi (IPT) berkuatkuasa Isnin ini.