Syor ruang khas merokok premis kerajaan - Berita Harian, Syuhada Choo Abdullah (2009)
Cuepacs mengesyorkan ruang khas merokok untuk kakitangan awam disediakan dalam premis jabatan kerajaan kerana larangan merokok sepenuhnya dikuatiri memberi kesan kepada tumpuan mereka terhadap tugas sehingga menjejaskan produktiviti.