UPM utamakan mutu PPL - Berita Harian, Mohd Azrone Sarabatin (2004)
Pusat Pendidikan Luar (PPL) Universiti Putra Malaysia (UPM) sentiasa mengutamakan aspek kualiti dan mahu memastikan graduan dilahirkan mempunyai kualiti yang sama dengan pelajar sepenuh masa institusi pengajian tinggi awam (IPTA) berkenaan.