Dirasah Taqabuliyah ala al-mustawa al-murakkab al-ismi bayna al-Arabiyyah wa al-Malayuwiyyah. - Mohamad, Ab Halim; Husaini, Mohamad Haron (2009)
Artikel tentang kajian perbandingan antara frasa nama Arab dan Melayu.