Masa Mengembalikan Citra Melayu sebenar - Berita Harian, Dr. Sharifudin Lubis (2008)
ULASAN bekas Timbalan Perdana Menteri Tun Musa Hitam mengenai pengunduran bersyarat Tun Dr Mahathir Mohamed daripada Umno amat menarik untuk dianalisis Musa dipetik sebagai berkata bahawa konsep "Mahathirisme" sudah berlalu.