IPTA pantau harga makanan - Berita Harian, Syuhada Choo Abdullah (2008)
Pengurusan institusi pengajian tinggi awam (IPTA) mula mengambil langkah mengekang kenaikan harga tidak munasabah di kafeteria universiti, termasuk menetapkan kadar siling jualan, berikutan peningkatan kos minyak dan barangan keperluan harian.