Bapa terlantar bakar semangat - Harian Metro, Siti Fatimah Hassan (2007)
"Memang sukar untuk menerima apabila bapa tiba-tiba koma dan terlantar di hospital selama sebulan, namun saya tabhkan diri menamatkan pengajian dan ia juga menjadi pembakar semangat untuk mencapai kejayaan," kata pemenang Anugerah Pingat Emas Canselor, Alias Ismail, 23, Sempena Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-31 yang sedang berlansung hingga esok.