Kesan potasy, kalsium dan magnesium ke atas hasil bijian, kandungan protin dan minyak kacang tanah (Arachis hypogaea L.) - Zainal Abidin, Mohamad ldris; Djojosumarto, M.; Sim, P.; Abd Rahim, Anuar (Universiti Pertanian Malaysia, 1983)
Penambahan unsur-usnur potasy, kalsium dan magnesium tidak memberi kesan yang bererti keatas hasil bijian, kandungan protin dan minyak kacang tanah.