Penyelesaian Masalah Alokasi dengan Kaedah Pengaturcaraan Dinamik (On Solving Allocation Problems by Dynamic Programming Method) - Mohd, Ismail (1982)
Tanpa menggunakan prinsip terbitan masalah alokasi dapat diselesaikan dengan kaedah pengaturcaraan dinamik dan penyelesaian yang dihasilkan adalah penyelesaian optimum sejagat.