Menangani Masalah Beras Negara - Malaysia boleh tangani krisis jika semua sawah tanam dua kali setahun - Berita Harian, Azrul Affandi Sobry (2008)
TAHUKAH anda bahawa negara kita sebenarnya tidak perlu mengimport beras Tetapi hakikatnya hasil padi dalam negara ketika im cuma mampu menampung 72 peratus keperluan beras bagi semua penduduk tempatan.