UPM dan Kyutech bangun kampus setelit di Serdang - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 8 Mac – Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Kyushu Institute of Technology, Jepun (Kyutech) memeterai kerjasama menubuhkan kampus setelit atau Malaysia Super Satellite Campus (MSSM) di UPM.