Pelajar sekolah, IPT jadi penyelamat sungai - Zainudin, Noor Azlina (2012)
Seramai 150 peserta daripada kalangan pelajar sekolah dan institusi pengajian tinggi (IPT) menyertai program Briged Penyelamat Sungai (BPS)Nature Hunt sempena sambutan Hari Sungai Sedunia 2012, disini.