Lai Kwan ceria raih 3 emas - Muhamad, Mohd Fitrie (2012)
Universiti Putra Malaysia (UPM) menambah tiga pingat emas di kolam renang melalui bekas perenang kebangsaan, Chui Lai Kwan di Pusat Akuatik Nasional, Bukit Jalil semalam.