Lai Kwan bantu UPM raih 3 emas - Tan, Ming Wai (2012)
KUALA LUMPUR- Bekas perenang wanita negara, Chui Lai Kwan masih mahu mewakili Malaysia pada Sukan SEA Myanmar tahun depan, namun faktor masa mungkin menghalang dia untuk membuat penampilan kelima pada temasya sukan dwi tahunan itu.