Lai Kwan masih berbisa - Meor Idris, Wan Noriza (2012)
BEKAS perenang kebangsaan, Chui Lai Kwan yang bersara tahun lalu bangkit di Sukan Institut Pengajian Tinggi (SUKIPT) dengan mengungguli semua acara disertainya di final hari pertama acara renang, petang semalam.