Boer baka terbaik - Ahmad, Fahmy (2012)
USAHA Koperasi Pembangunan Desa (KPD)Sabah mengusahakan projek {ternakan kambing Boer di Pusat Pembiakan Kambing Boer Kabang, Papar bersama MARDI dan UPM memberi harapan baru kepada penjanaan ekonomi.