Wirabar makanan Sihat - Nasir, Abdul Ghani (2012)
Sejenis makanan padat untuk menjana tenaga dihasilkan saintis pemakanan Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM)yang akan dipasarkan sebagai kepingan coklat, gel dan minuman dengan jenama WiraBar.