Punca bah besar Johor disiasat - Berita Harian , Muhd Yusuf Abu Bakar (2012)
Punca banjir besar melanda utara Johor dan memusnahkan kemudahan asas di Taman Negara Johor pada 2011 bakal terjawab menerusi Ekspedisi SaintifIk selama sembilan hari, bermula hari ini.