9 penjaga dilatih di China - Berita Harian , (2012)
Putrajaya: Sembilan penjaga panda akan dihantar ke China untuk menjalani latihan terperinci termasuk menyesuaikan diri dengan pasangan panda, Fu Wa dan Feng Yi, pertengahan 2013.