Tak tahu Anak Masuk Hutan - Harian Metro, (2012)
KUANTAN: "Saya langsung tidak diberitahu dia (Rabiatul) ada masuk ke dalam hutan," Iula reaksi spontan ibu kepada seorang pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM),Serdang,Rabiatul Adawiyah Jamil,21, ketika ditemui di rumahnys di Kampung Sre Damai,Jalan Gambang di sini,semalam.