Nasihat pada atlet - Utusan Malaysia, Marzita Abdullah (2012)
ATLET negara terutama yang masih meneruskan pengajian di institusi pengajian tinggi (IPT) diingatkan tidak terlibat dalam kegiatan tidak sihat.